Tuesday, April 12, 2011

Centrul de Guvernare Electronică lansează concursul de aplicații tehnologice pentru e-Guvernare, „e-Aplicaţia Ta” » Events / News » egov.md

Centrul de Guvernare Electronică lansează concursul de aplicații tehnologice pentru e-Guvernare, e-Aplicaţia Ta”. Scopul concursului este dezvoltarea și promovarea ideilor și aplicațiilor inovatoare de software în domeniul guvernării electronice. Tineri,dezvoltatori TIC, companii mici, organizaţii neguvernamentale sunt încurajați să aplice la concurs.

Dosarele pot fi depuse în perioada 15 aprilie-15 mai 2011, accesând pagina web www.egov.md şi completând formularul de înregistrare on-line. Regulamentul concursului va putea fi descărcat de la aceiași adresă.

Prin intermediul concursului „e-Aplicaţia Ta”, Centrul de Guvernare Electronică doreşte să îmbunătăţească modul în care oamenii interacţionează cu serviciile publice şi informaţiile guvernamentale.

Câștigătorii vor beneficia de premii bănești și cadouri. Ceremonia de premiere va avea loc în cadrul Săptămânii telecomunicațiilor și societății informaționale, desfășurată în perioada 17-19 mai 2011.

Concursul „e-Aplicaţia Ta” este organizat cu suportul USAID, Băncii Mondiale, Asociației naționale a companiilor private din domeniul TIC și altor companii.


Sursa: http://www.egov.md